Contact met mij


Verhalen, ideeën, inspiratie 

Als schrijver en journalist heb ik twee grote interesses: storytelling en creatief denken. Verhalen zijn een krachtige manier om ideeën en inspiratie met elkaar te delen en verder te laten groeien. Het zijn 'toverballen voor het brein'. Met inspirerende verhalen laat je bovendien kostbare leerervaringen niet verloren gaan.

Verhalen zijn voor mij direct verbonden met creatief denken, ideeën vinden en verspreiden. Koken en samen eten maken daar onderdeel van uit. Mijn bevindingen en tips hierover staan te lezen op mijn weblog en het boek Lenig Denken.
Creatief denken heeft mij enorm geholpen om flexibeler en vrijer te leven. Het levert bovendien meer, betere en mooiere ideeën op. Daar hebben we nooit genoeg van!

Vragen? Ideeën? Plannen? 
Je kunt mij bereiken via Sigrid@verhaallijnen.nl of tel. 06-17652794. Meer informatie over mijn aanbod als schrijver en journalist vind je op mijn website Verhaallijnen en op mijn LinkedIn-profiel.

Mis mijn volgende artikel niet
Gemakkelijk op de hoogte blijven van mijn blogs over creativiteit? Tips ontvangen over ideeënontwikkeling en de kracht van verhalen in teksten? Vul dan hier je e-mailadres in voor de Verhalenmail en ontvang meteen het gratis e-book Zeven manieren om succes te boeken met verhalen.