Verhaallijnen


Overal zijn bijzondere verhalen te vertellen over mensen. Waarom doe je wat je doet en wat levert dat op? Dat zijn verhalen die binnenkomen bij andere mensen. Dat zijn ook verhalen die anderen overtuigen, motiveren en in beweging brengen. En daarom heb je die verhalen ook nodig om jouw drijfveren en jouw ideeën voor het voetlicht te brengen.

Ik help jou deze verhalen te bewaren en verder te dragen door ze helder en aansprekend op te schrijven. Dat doe ik voor organisaties en bedrijven, die net als ik geloven in de kracht van verhalen. En dat doe ik voor mensen, die hun levens- of familieverhaal willen vastleggen voor zichzelf en hun naasten. Want verhalen inspireren ons, ze bieden houvast en ze geven onze ervaringen door aan anderen. Vooral als ze levensecht zijn.

Als journalist en schrijver met dik twintig jaar ervaring bij dagbladen en tijdschriften zorg ik ervoor dat jouw verhaal beeldend en soepel verteld op papier komt te staan. Daarvoor gebruik ik een journalistieke werkwijze. Dat betekent research, interviews en de toepassing van reportagetechnieken. 
Behalve uit mijn journalistieke ervaring put ik ook uit kennis en ervaring op het gebied van creatief schrijven, storytelling en literaire non-fictie.  Het gaat mij altijd om mensen, hun passies en hun drijfveren. En om het vinden van de rode draad of de achterliggende thema's.

Wil je meer weten? Bezoek dan mijn blog: